Advertisement

Manastirea Nicula Icoana Facatoare De Minuni - Sfanta Maria Zeci De Mii De Romani La Icoana Făcătoare De Minuni De La Mănăstirea Nicula Live Video / Pe langa cele doua mentionate mai sus, cele mai importante icoane facatoare de minuni din romania mai sunt la:

Manastirea Nicula Icoana Facatoare De Minuni - Sfanta Maria Zeci De Mii De Romani La Icoana Făcătoare De Minuni De La Mănăstirea Nicula Live Video / Pe langa cele doua mentionate mai sus, cele mai importante icoane facatoare de minuni din romania mai sunt la:. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea giurgeni. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la nicula a fost mutată în noua biserică, din cadrul așezământului monahal. Prin voia domnului, în timp au apărut al treilea ochi, puţin mai şters, prezent sub ochiul stâng, şi o a doua gură uşor întredeschisă, situată. Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie. Duminică, 14 august 2016, 14:43.

Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea giurgeni. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la nicula a fost mutată în noua biserică, din cadrul așezământului monahal. Credincioșii participă la cel mai mare pelerinaj al verii din țara noastră. Dar totusi, ceva foarte important spus de catre parinte: Biserica de la mănăstirea nicula este renumită datorită faptului că a adăpostit între pereții săi renumita icoană făcătoare de minuni, pictată în anul 1681 de meșterul luca din iclod.

Icoana Facatoare De Minuni A Maicii Domnului Cuvantul Ortodox
Icoana Facatoare De Minuni A Maicii Domnului Cuvantul Ortodox from www.cuvantul-ortodox.ro
Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie. O procesiune specială se desfășoară, în aceste momente, pe străzile orașului: Pelerinaj în plină pandemie, la o mănăstire din românia. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea nicula a traversat azi arterele principale ale orașului. Duminică, 14 august 2016, 14:43. Peste 10.000 de oameni au mers la mănăstirea nicula, acolo unde se află o icoană făcătoare de minuni a maicii domnului. O procesiune cu icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea nicula a avut loc vineri la bistrița. Dar totusi, ceva foarte important spus de catre parinte:

Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea nicula a traversat azi arterele principale ale orașului.

Duminică, 14 august 2016, 14:43. Mănăstirea nicula din județul cluj este unul dintre cele mai vizitate lăcașuri de cult din românia, renumit pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. În fiecare an, pe data de 15 august, atunci când mănăstirea nicula își serbează hramul, adormirea maicii domnului, aici se strâng mii de pelerini din țară și de … Procesiunile de la gherla spre mănăstirea nicula nu se țin anul acesta, iar măsurile de distanțare vor fi drastice: Prin voia domnului, în timp au apărut al treilea ochi, puţin mai şters, prezent sub ochiul stâng, şi o a doua gură uşor întredeschisă, situată. Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Icoana făcătoare de minuni de la mănăstirea nicula a fost pictată de preotul luca din comuna iclod, judeţul cluj, în 1681. Pelerinaj în plină pandemie, la o mănăstire din românia. De atunci, icoana a continuat să săvârșească minuni, vindecând doi călugări, bolnavi de mulți ani, ulterior fiind așezată în biserica mănăstirii, până în timpul primului război mondial. Caci minuni, face orice icoana, daca te rogi cu caint si cu foc. Credincioșii se vor închina de la distanță la icoana făcătoare de minuni Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul de la sfânta mânăstire nicula, prăznuită pe data de 15 august şi 8 septembrie icoana maicii domnului cu pruncul, de la mânăstirea nicula, aflată în judeţul cluj, la numai trei kilometri distanţă de gherla, este una dintre cele mai renumite şi cunoscute icoane din ţară, în… Când maicile au fost nevoite să se refugieze și au pus icoana la loc sigur, un glas a venit dinspre icoană:

În acele vremuri, dobrogea era sub ocupație turcească, așa că icoana a ajuns în grupurile de fecioare care doreau să se călugărească. Dar totusi, ceva foarte important spus de catre parinte: Ei au vent din alte județe pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria. In fiecare an, pe data de 15 august, atunci cand manastirea nicula isi serbeaza hramul, adormirea maicii domnului, aici se strang mii de pelerini din tara si de peste hotare, care se inchina si se roaga in poienile din jurul bisericii. Pelerinii se vor inchina la icoana considerata facatoare de minuni de la distanta de 1,5 metri cele doua procesiuni religioase care se organizau, in mod traditional, de sarbatoarea adormirii maicii domnului, de la gherla spre manastirea nicula din judetul cluj nu vor avea loc in acest an, autoritatile locale si reprezentantii bisericilor stabilind si alte masuri pentru desfasurarea manifestarilor din 15 august.

Pelerinaj Mănăstirea Nicula Credincioșii Nu Vor Fi Lăsați Să Pupe Icoana Sfantă
Pelerinaj Mănăstirea Nicula Credincioșii Nu Vor Fi Lăsați Să Pupe Icoana Sfantă from img.observatornews.ro
Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea nicula a traversat azi arterele principale ale orașului. Mănăstirea nicula din județul cluj este unul dintre cele mai vizitate lăcașuri de cult din românia, renumit pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Noul locaș de cult a fost binecuvântat de mitropolitul andrei al clujului, pentru a se putea sluji sfintele slujbe până la terminarea lucrărilor de finisaj interior și exterior. Credincioșii se vor închina de la distanță la icoana făcătoare de minuni Vrancea), cu moaștele sfantului ierarh nectarie de la eghina și cu ale sfantului haralambie, vindecatorul de. Duminică, 14 august 2016, 14:43. Pe langa cele doua mentionate mai sus, cele mai importante icoane facatoare de minuni din romania mai sunt la: Primii pelerini au început să sosească la mănăstirea nicula încă de marți și vor sta în corturi până duminică.

O procesiune specială se desfășoară, în aceste momente, pe străzile orașului:

2.500 de credincioși se află la mănăstirea nicula, la cel mai mare pelerinaj ortodox din ardeal. Icoana facatoare de minuni și moaște ale sfinților, aduse la buzau. Zeci de mii de credincioși sunt așteptați să vină la mănăstirea nicula pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria. În acele vremuri, dobrogea era sub ocupație turcească, așa că icoana a ajuns în grupurile de fecioare care doreau să se călugărească. Primii pelerini au început să sosească la mănăstirea nicula încă de marți și vor sta în corturi până duminică. Icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria cu pruncul. Credincioșii participă la cel mai mare pelerinaj al verii din țara noastră. Nimeni nu intră în contact cu icoana făcătoare de minuni, nu se dă de mâncare credincioșilor și nu va fi permis comerțul în incintă și pe traseu, au decis, vineri, autoritățile, potrivit mediafax. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului a fost scoasă din biserică și a făcut înconjurul lăcășului de cult. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la nicula a fost mutată în noua biserică, din cadrul așezământului monahal. Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie. Procesiunile de la gherla spre mănăstirea nicula nu se țin anul acesta, iar măsurile de distanțare vor fi drastice: Biserica de la mănăstirea nicula este renumită datorită faptului că a adăpostit între pereții săi renumita icoană făcătoare de minuni, pictată în anul 1681 de meșterul luca din iclod.

Duminică, 14 august 2016, 14:43. Dar totusi, ceva foarte important spus de catre parinte: Când maicile au fost nevoite să se refugieze și au pus icoana la loc sigur, un glas a venit dinspre icoană: Evident ca sunt mult mai multe de atat, dar acestea sunt cele mai importante conform spuselor parintelui. Adormirea maicii domnului, la mănăstirea nicula:

Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Nicula Youtube
Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Nicula Youtube from i.ytimg.com
Pe langa cele doua mentionate mai sus, cele mai importante icoane facatoare de minuni din romania mai sunt la: Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului a fost scoasă din biserică și a făcut înconjurul lăcășului de cult. Din cauza îmbulzelii şi a căldurii multor oameni, din păcate, li se făcut rău. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea giurgeni. Icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul de la sfânta mânăstire nicula, prăznuită pe data de 15 august şi 8 septembrie icoana maicii domnului cu pruncul, de la mânăstirea nicula, aflată în judeţul cluj, la numai trei kilometri distanţă de gherla, este una dintre cele mai renumite şi cunoscute icoane din ţară, în… Caci minuni, face orice icoana, daca te rogi cu caint si cu foc. Arhiepiscopia clujului transmite astfel bistrițenilor, „întreaga solidaritate sufletească, dar și „rugăciuni ale ierarhilor şi preoţilor, pentru „tot sufletul. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite.

Icoana făcătoare de minuni de la mănăstirea nicula a fost pictată de preotul luca din comuna iclod, judeţul cluj, în 1681.

Icoana facatoare de minuni și moaște ale sfinților, aduse la buzau. Vrancea), cu moaștele sfantului ierarh nectarie de la eghina și cu ale sfantului haralambie, vindecatorul de. Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Pelerinaj în plină pandemie, la o mănăstire din românia. 2.500 de credincioși se află la mănăstirea nicula, la cel mai mare pelerinaj ortodox din ardeal. Arhiepiscopia clujului transmite astfel bistrițenilor, „întreaga solidaritate sufletească, dar și „rugăciuni ale ierarhilor şi preoţilor, pentru „tot sufletul. Credincioșii participă la cel mai mare pelerinaj al verii din țara noastră. Nu depind neaparat de icoana minunile acestea, ci de credinta omului. Pelerinajul de la mănăstirea nicula din 15 august, de sărbătoarea adormirii maicii domnului, este cel mai mare pelerinaj ortodox din transilvania. Pe langa cele doua mentionate mai sus, cele mai importante icoane facatoare de minuni din romania mai sunt la: Peste 10.000 de oameni au mers la mănăstirea nicula, acolo unde se află o icoană făcătoare de minuni a maicii domnului. Procesiunile de la gherla spre mănăstirea nicula nu se țin anul acesta, iar măsurile de distanțare vor fi drastice: O procesiune cu icoana făcătoare de minuni a maicii domnului de la mănăstirea nicula a avut loc vineri la bistrița.

Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie manastirea nicula. Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul.

Posting Komentar

0 Komentar